Hj05rnegymn01stik

Æstetik i hjernetræningen


Vi elsker hjerner i Hovedselskabet. Skarpe hjerner, hurtige hjerner, distræte og glemsomme hjerner og ikke mindst skadede hjerner.


En hjerneskade kan ramme os alle, og netop fordi de menneskelige profiler, deres uddannelsesniveau, præferancer og baggrund er så forskellige, er det vigtigt, at det materiale, der anvendes i forbindelse med genoptræning og almen hjernegymnastik rummer mere end øvelser, der ligner noget fra et matematikhæfte i folkeskolen. 

 

Alle hjerner har brug for æstetik i hverdagen, og vi tror på, at kognitiv hjernetræning får et ekstra boost, når opgaverne også indeholder et visuelt æstetisk element af design.


Der skal være noget til både hjertet, hjernen og hånden i opgaverne. På den måde bliver Hj05negymn01stik til finurlig træning, der fastholder, udvikler og styrker børn, unge og voksnes kognitive færdigheder.


Hj05negymn01stik til skarpe og skadede hjerner

Hj05negymn01stik er et nyudviklet træningssystem til kognitiv træning af hjernen. Systemet bygger på et principperne fra ENCRYPTED Designsystem; Et simpelt kodesystem, der pakker små godbidder til hjernen ind i moderne grafisk design. 

TEMAUGE med Hj05negymn01stik PÅ BJERGGÅRDSHAVEN


Uge 40 er der ekstra gang i hjernegymnastikken på rehabiliteringscenteret Bjerggårdshaven. Bjerggårdshaven er et for borgere med erhvervet hjerneskade. Formålet med rehabiliteringsforløb på Bjerggårdshaven er, at borgere, der har brug for en intensiv, koordineret og tværfaglig rehabilitering, får mulighed for at øge funktionsevnen fysisk, psykisk og socialt og hvor målet ikke kan nås indenfor en overskuelig periode med anden indsats i eget hjem. 


UDVIKLET I SAMARBEJDE MED ERFARNE NEUROPSYKOLOGER


Træningssættene med Hj05negymn01stik er udviklet af Hovedselskabet i samarbejde med erfarne neuropsykologer og indeholder opmærksomhedøvelser, hastighedsopgaver og opgaver i forskellige sværhedsgrader, der hver i sær taler til forskellige centre i hjernen.

Materialerne henvender sig til kommuner, rehabiliteringsentre, bo-steder, skoler og ældrecentre.


HOVEDSELSKABET aps

DESIGN  ORD  IDENTITET


En dårlig ide, der er pakket flot ind, er stadig bare en dårlig ide.

FANG OS HER

Addresse: Vintapperstræde 2, Odense

Email:    hello@hovedselskabet.dk

Telefon:  Casper +45 40 44 90 14

          Peter  +45 20 99 14 87


© Copyright. All Rights Reserved.